Interim

Fijn om dingen zelf te doen en mijn expertise in te zetten als ondersteuning, maar soms heb je ook letterlijk een extra paar handen nodig.

 

Speciaal voor deze opdrachten ben ik beschikbaar als interimmer. 

 

Je zet mij in als projectleider of IB/KC-er.

Zij gingen je voor...

 

"Mariëlle heeft  als interim Ib'er bij ons op school gewerkt. Dat is goed bevallen. 

Vanaf dag één maakte ze deel uit van het team, was betrokken bij de kinderen en ouders. Ze heeft oog voor alle verschillende partijen die rondom een kind betrokken zijn en verliest nooit het kind uit het oog. Ze voegde zich in onze organisatie alsof ze er al jaren werkzaam was, had aan een half woord genoeg en pakte snel zaken op die geregeld moesten worden. Wanneer haar iets niet duidelijk was, zocht ze snel iemand op, zodat allerlei verschillende processen doorgang konden vinden.

Bij haar afscheid gaven verschillende collega's aan het heel jammer te vinden dat ze nu al stopte met haar werkzaamheden bij ons op school.

Ook als schoolleider heb ik het als heel prettig ervaren om Mariëlle een poosje naast mij te hebben staan. We trokken samen als een tandem op.

De samenwerking met Mariëlle Lankhuijzen kan ik van harte aanbevelen!"

- Annelies, Schoolleider SBO De Regenboog -

"Mariëlle bracht een hoop ervaring, kennis en kunde de school in waardoor we met De Springschans hele mooie stappen hebben kunnen maken"

- Guido, Schoolleider Basisschool De Springschans-