Interim Manager

Jij bent op zoek naar een nieuwe intern begeleider/kwaliteitscoördinator of schoolleider, maar hebt de juiste kandidaat nog niet gevonden? Geen zorgen. Ik help jou graag!

 

De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme gewerkt als leerkracht, gedragsspecialist, (bovenschools-) intern begeleider en schoolleider. Het meest van waarde ben ik bij projectmatige opdrachten als:

  • het verbeteren van de onderwijskwaliteit;
  • het ontwikkelen van een schoolvisie en missie;
  • het opzetten van een nieuwe ondersteuningsstructuur in de school voor passend onderwijs;
  • teamcoaching;
  • het begeleiden van vernieuwingsprocessen waren,

 

Ik vind het fijn om in korte tijd van betekenis te zijn voor de school, het team, de leerlingen en de ouders. Ik continueer processen die zijn ingezet, maar word ook blij van het starten van nieuwe processen.

 

Dit doe ik op een planmatige manier zodat de nieuwe schoolleider of intern begeleider zó kan instappen en een goede start maakt in zijn of haar nieuwe baan.

 

Lees meer over mijn ervaringen, kennis en kwaliteiten als Interim schoolleider of Interim Intern Begeleider/Kwaliteitscoördinator of neem contact op om meteen kennis te maken!

Zij gingen je voor...

 

"Mariëlle heeft  als interim Ib'er bij ons op school gewerkt. Dat is goed bevallen. 

Vanaf dag één maakte ze deel uit van het team, was betrokken bij de kinderen en ouders. Ze heeft oog voor alle verschillende partijen die rondom een kind betrokken zijn en verliest nooit het kind uit het oog. Ze voegde zich in onze organisatie alsof ze er al jaren werkzaam was, had aan een half woord genoeg en pakte snel zaken op die geregeld moesten worden. Wanneer haar iets niet duidelijk was, zocht ze snel iemand op, zodat allerlei verschillende processen doorgang konden vinden.

Bij haar afscheid gaven verschillende collega's aan het heel jammer te vinden dat ze nu al stopte met haar werkzaamheden bij ons op school.

Ook als schoolleider heb ik het als heel prettig ervaren om Mariëlle een poosje naast mij te hebben staan. We trokken samen als een tandem op.

De samenwerking met Mariëlle Lankhuijzen kan ik van harte aanbevelen!"

- Annelies, Schoolleider SBO De Regenboog -

"Mariëlle bracht een hoop ervaring, kennis en kunde de school in waardoor we met De Springschans hele mooie stappen hebben kunnen maken"

- Guido, Schoolleider Basisschool De Springschans-