• Je werk doen met meer focus, rust en plezier
  • Talentstrategie
  • Interim Manager Onderwijs
  • Benut je talent en voel je fabulous

Teamtraining Talentstrategie

 

Gun jij je collega's (en jezelf) meer rust, focus en plezier in het werk? Kies dan voor de Teamtraining Talentstrategie.

 

Tijdens de Teamtraining praat ik je bij over de meest recente inzichten over rust, focus en werkplezier. Vervolgens deel ik allerlei succesvolle 'tools' en maken we het praktisch én op maat.


Laat je inspireren. Zij gingen jou voor:

Mariëlle heeft bij ons met haar Teamtraining een dagdeel van onze studiedag verzorgd. Ze deelde veel kennis en gaf ons veel tips. Ze was enthousiast en speelde goed in op onze wensen. De afwisseling tussen theorie en praktijk sprak ons erg aan. Helemaal omdat Mariëlle uit het onderwijs komt en zich dus snel herkend in onze praktijksituaties.

- Marjolein, Schoolleider Basisschool Het Kompas -

Even geen inhoudelijke studiemiddag over lezen of rekenen, maar met z'n allen werken aan de persoonlijke ontwikkeling. Mijn leraren vonden het een cadeautje!

Het was ook leuk om te zien hoe Mariëlle gebruik maakte van de kennis en ervaringen die er al was in het team. Er ontstonden waardevolle gesprekken tussen collega's. Een paar collega's waren zo enthousiast dat ze nu ook gaan starten met het Talenttraject!

- Jolanda, Schoolleider Basisschool De Wegwijzer -


Met elkaar maken we de volgende switches:

 

* van werkdruk verminderen, naar werkgeluk vergroten

* van tijd managen, naar energie managen

* van afleiding, naar focus

Een training met een persoonlijke touch:

 

Rust, focus en werkplezier zijn vaste onderdelen van de Teamtraining, maar ik daag je uit de training te personaliseren. Wil je de focus meer leggen op timemanagement? Of op de begeleiding van millennials? Op plannen? Of op een betere werk-privé balans? Vooraf bepalen we waar de focus op komt te liggen. 

 

Heb je nog niet voldoende inzichtelijk waar iedereen hulp bij nodig heeft? Ik werk ook vaak met een anonieme vragenlijst voor de training. Op die manier sluiten we goed aan bij de wensen en behoeften van het team.