• Je werk doen met meer focus, rust en plezier
  • Interim Manager Onderwijs
  • Benut je talent en voel je fabulous
  • Grip op je werk, dag en jezelf

Interim Onderwijs Manager

Jij bent op zoek naar een nieuwe intern begeleider/kwaliteitscoördinator of schoolleider, maar hebt de juiste kandidaat nog niet gevonden? Geen zorgen. Ik help jou graag!

 

De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme gewerkt als leerkracht, gedragsspecialist, (bovenschools-) intern begeleider en schoolleider. Met name projectmatig aan de slag gaan met onderwijsprocessen als het verbeteren van de onderwijskwaliteit, het ontwikkelen van een schoolvisie en missie, het opzetten van een nieuwe ondersteuningsstructuur in de school voor passend onderwijs, teamcoaching en het begeleiden van vernieuwingsprocessen waren aspecten van mijn werk waar ik vol passie mee aan de slag ging.

 

Ik vind het fijn om in korte tijd van betekenis te zijn voor de school, het team, de leerlingen en de ouders. Ik continueer processen die zijn ingezet, maar word ook blij van het starten van nieuwe processen. Dit doe ik op een planmatige manier zodat de nieuwe schoolleider of intern begeleider zó kan instappen en een goede start maakt in zijn of haar nieuwe baan.

 

Klik op de linkjes als je meer wilt weten over mij, mijn ervaringen, kennis en kwaliteiten als Interim schoolleider of Interim Intern Begeleider/Kwaliteitscoördinator.